Verdens første 100% Ultralyd Tandbørste

Børst tænder bevægelsesløst - uden at børste

Før- og efterbilleder

Referencer


Her kan du læse om brugernes oplevelser og anbefalinger af Emmi-dent Ultralyd tandbørsten


19.02.2013

Jeg har i en periode af 4 uger brugt ultralyd tandbørsten med stor succes. Det jeg er faldet for er at den renser fuldstændigt mellem tænderne, så jeg ikke behøver at bruge tandstikker så meget mere. Samtidig fjerner den evt. tandsten og gør tænderne meget hvidere.

Erik ”Krølle” Andersen

2012/03/01 - Michael Ochsfelt i Dortmund: 
Jeg fik anbefalet Emmi-Dent ultralyd tandbørsten af en ven, og for mig har det været en bragende succes. Jeg har hele mit liv haft problemer med følsomt tandkød og hyppige infektioner i gummerne, følsomme tænder over for kulde, tandsten og paradentose.
Efter at have brugt tandbørsten i 6 måneder var jeg til det årlige tandllægebesøg og blev sendt hjem igen uden nogen som helst behandling. Tandlægen spurgte irriteret, hvad jeg havde børstet tænder med. Hun kender alle mine problemer indgående.
Siden jeg begyndte at anvende tandbørsten har jeg ikke haft tandkødsinflammation. Jeg kan spise is uden smerter – Alt i alt en markant forbedring af min livskvalitet.

 

2011/03/01 - AD fra Wien fortæller:

Jeg vil gerne udtrykke min tilfredshed med ultralyd tandbørsten, som har givet os meget flotte resultater. Ingen tandsten – ingen pletter efter rødvin og kaffe. Aldrig har mundhygiejne været så behagelig – især er det en lettelse, at man ikke skal bruge ekstra tid og supplerende midler for at rense mellem tænderne.

 

01.12.2010 - Helena A., Wuppertal schreibt:

Jeg har købt ultralyd tandbørsten på nettet. Jeg har igennem 20 år lidt af paradentose, og selv de bedste tandbørster, og den bedste tandpasta har kun gjort mit sarte tandkød mere sart og aldrig holdt det rigtigt rent.

Siden jeg begyndte at bruge ultralyd tandbørsten er mit tandkød faldet til ro, det er blevet mere fast, og mine tænder føles sunde og rene. Det er noget af det bedste, som er sket i mit liv. Jeg er så begejstret, at jeg har anbefalet tandbørsten til mange mennesker, og det vil jeg blive ved med.

 

29.11.2010 - A P.

Mit tandkød omkring de bageste kindtænder var ofte betændt og hævet på grund af dybe lommer, hvilket betød store smerter. Men ved hjælp af ultralyd tandbørsten fik jeg hurtigt betændelsen under kontrol. Hævelsen forsvandt efter brug af tandbørsten 2 gange daglig, og jeg havde ikke ondt mere. Jeg er meget begejstret for tandbørsten, og jeg vil fortsat bruge den til forebyggelse af inflammation, blødende tandkød og paradentose.

 

29.11.2010 - Sebastian Kaul, Tandlæge fra Nordhessen, beretter:

En patient klagede over kroniske smerter i tænderne i venstre overmund. Jeg fjernede en bro, og forsynede hullet med implantat. Men smerterne blev ved. Heller ikke neurologiske undersøgelser førte til nogen løsning på problemet. Jeg anbefalede herefter patienten at bruge den nye ultralyd tandbørste. Umiddelbart efter at patienten startede på denne nye teknologi, var 95 % af smerterne forsvundet. Jeg formoder, at helingsprocessen blev fremskyndet, idet ultralyden sørger for en bedre blodgennemstrømning i tandkødet. Men også den antibakterielle virkning af ultralyden, der arbejder med ca. 96 mio. svingninger i minuttet, har bevirket, at smerterne ikke længere kunne mærkes. Jeg anbefaler, at der fortsættes med tandbørsten til forebyggelse af inflammation, paradentose og tandkødsblødninger.

 

13.11.2010 - Dr. med. dent. Mike C. Zäuner, Bad Homburg skriver:

Jeg beretter gerne om erfaringerne med Emmi-Dent ultralyd tandbørsten som terapi i forbindelse med akut opståede sår og tandkødsbetændelse hos min kone. Jeg valgte ultralyd tandbørsten for at se forskellen på konventionelle behandlingsmetoder og ultralyd tandbørsten. Efter anvendelse af tandbørsten forsvandt symptomer, sår og tandkødsbetændelse i løbet af 2-3 dage. Dette var uden brug af nogen form for medikamenter. For mig var det overraskende, at det kun tog 2-3 dage, idet jeg ikke havde forestillet mig en sådan udvikling ville ske så hurtigt. Jeg vil fortsætte med at teste tandbørsten inden for andre områder også.

 

24.10.2010 - skriver fru I.S., Walldorf

I forbindelse med et studie har jeg benyttet ultralyd tandbørsten siden juni 2010. Jeg har observeret følgende ændringer. Mine problemer med tandkødsbetændelse eksisterer ikke mere. Ved mit sidste tandlægebesøg var der så godt som ingen tandsten.